ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κρύβει η βεντέτα Κουρτάκη με Μπούρα, Μουρούτη, Ζήση

Νέα επεισόδια στην βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον μιντιακό όμιλο των Παραπολιτικών και στενούς συνεργάτες, φίλους και συμβούλους του πρωθυπουργού.
Κι αυτή τη φορά το νέο επεισόδιο αφορά τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Κώστα Μπούρα, τον «Τίγρη» και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά, Κώστα Μουρούτη.
Ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης από την στήλη του Πολιτικος Καφές τα βάζει και πάλι με τους δύο "διευθυντές" και επισημαίνει ότι είναι κρίμα κι άδικο που ο Σαμαράς, που πασχίζει να σώσει -λέει- την Ελλάδα, να περιβάλεται από κομπλεξικά άτομα, οπως οι προαναφερόμενοι, που χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε.. ο περιπτεράς της γειτονιάς τους.
«Οι πάντες στην πιάτσα» , γράφει χαρακτηριστικά ο Κουρτάκης, «συμφωνούν στο ότι  οι συγκεκριμένοι ένοικοι του Μαξίμου έχουν τη δική τους ατζέντα. Το γεγονός ότι ο Σαμαράς εξακολουθεί να τους εμπιστεύεται δεν λειτουργεί αποτρεπτικά στο να επισημαίνουμε την πραγματικότητα. Από κει και πέρα και επειδή τις τελευταίες μέρες έφτασαν διάφορα στα αυτιά μου τόσο ο Μπούρας όσο κι ο Μουρούτης είναι ελεύθεροι να υποβάλουν αγωγές, μηνύσεις και ό,τι άλλο κρίνουν σκόπιμο για να αντιμετωπίσουν την κριτική που τους ασκείται από τα Παραπολιτικά. Ας στείλουν τοΣΔΟΕ, το ΙΚΑ, την Ασφάλεια, ας χρησιμοποιήσουν τη "δύναμη της εξουσίας τους". Ενα να γνωρίζουν και να το γνωρίζουν καλά.Ο,τι μαθαίνουμε θα το αποκαλύπτουμε, γιατί αυτό επιτάσσει η δουλειά μας»...
 Στο όλο παιχνίδι και στην βεντέτα έχει εμπλακεί και το antinews του Βασίλη Ζήση -κολλητού του Φαήλου Κρανιδιώτη, που είναι κολλητός του Δ. Μελισσανίδη, που είναι εχθρός του Βαγγέλη Μαρινάκη  κλπ κλπ.
Ο Ζήσης, που... υπερασπίζεται εκείνους που «χτυπάει» ο Κουρτάκης, έγραφε χαρακτηριστικά στο antinews, σε ένα από τα πολλά σημειώματά του, υπό τον τίτλο "Παραπολιτική ταραχή":
«Έχουμε ράμματα για τη γούνα τους, μόνο μην πάρουμε φόρα. Αλλά επειδή όλα αυτά είναι γενικά, θα αναφέρουμε και ορισμένα ειδικά, κάποια μηνύματα που θα πρέπει να τα λάβουν όλοι και να σταματήσουν τον ανοικτό πόλεμο.
Γιατί τέτοιο μένος των “Παραπολιτικών” κατά του Γ. Μουρούτη; Έπαψαν να είναι φίλοι;
Επίσης γιατί τέτοια πρεμούρα να στηρίξουν τον Δ. Σταμάτη;
Και τέλος, ποιος θέλει να εξοντώσει τους συνεργάτες του Σαμαρά και βγάζει τη χολή του μέσω των “Παραπολιτικών”;
Πάντως ευχαριστούμε την εφημερίδα για την δωρεάν διαφήμιση. Και ως κίνηση καλής θέλησης της επιτρέπουμε να αντιγράφει το Antinews. Έτσι ίσως καταλάβει τη διαφορά μεταξύ δημοσιογραφίας και παραπολιτικής.
Μπορούν επίσης να κρατήσουν το… γραφείο τύπου του μεγαλοσυμβούλου του πρωθυπουργού.
Το κυριότερο; Δεν φοβόμαστε τα μπραβιλίκια και τους νυχτόβιους. Τότε που εμείς κυκλοφορούσαμε τα βράδια αυτοί έπιναν πορτοκαλάδα την οποία μάλιστα τους την κέρναγε κανένας φίλος γιατί τους λυπόταν»
.
Σχετικά με τον Βασ. Ζήση γράφει, επίσης, ο Γ. Κουρτάκης: «Παρακολουθώντας τα όσα γράφει ο Ζήσης του antinews, περί προδοτών και όσων βρίσκονται εκτός ΝΔ, έχω ένα ερώτημα: Ο ίδιος υπήρξε πάντα συνεπής στις αρχές και τις αξίες της παράταξης; Ηταν πάντα παρών; Η μήπως, λέω μήπως, έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα έως ότου ανακαλύψει τη γοητεία της μεγάλης Δεξιάς; Ευτυχώς όμως που ο κόσμος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!»
 
Υ.Γ Ολα τα παραπάνω αποτελούν ένα δείγμα -κι όχι απαραίτητα για τους μυημένους - για το πως λειτουργεί η διαπλοκή και η κάθε είδους εξουσία, ένθεν κακείθεν... Ολο το παιχνίδι είναι φανερό ότι έχει να κάνει με συγκεκριμένους εφοπλιστές κι επιχειρηματίες και τους μιντιακούς τους στρατούς που φροντίζουν για τα συμφέροντά τους...