ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ψάχνουν ψάλτες για τον Ευαγγελάτο...

Τελικά θα κάνει ενημερωτική εκπομπή 6 με 8 στη ΝΕΡΙΤ - Τι συζήτησε με τον Θωμόπουλο

Δεν ξέρω αν παίζετε στοίχημα, αλλά το γάμο ΝΕΡΙΤ-Ευαγγελάτου μπορείτε να τον καταγράψετε ως «σιγουράκι». Ο δημοφιλής άνκορμαν ετοιμάζεται να διαβεί την πόρτα της Αγίας Παρασκευής και να ξεκινήσει ενημερωτική εκπομπή 6 με 8 το απόγευμα. Για να συζητήσει μάλιστα τις λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος, είχε τη Δευτέρα ραντεβού με τον γενικό διευθυντή περιεχομένου Βασίλη Θωμόπουλο. Και έπεται συνέχεια...
Οπως είχαμε γράψει προ ημερών, είναι γνωστό ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του Ιντερνετ με μια σειρά από δημοφιλείς ιστοσελίδες. Δεν το κρύβει άλλωστε και συχνά αναδεικνύει τη δουλειά του στις λοιπές δημοσιογραφικές του ασχολίες. Υπήρχε λοιπόν ένα θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού (μην ξεχνάμε ότι το «Ι» στο ΝΕΡΙΤ σημαίνει Ιντερνετ) και.. 
τα στελέχη της εταιρείας απευθύνθηκαν στους νομικούς της συμβούλους. Η απάντησή τους; Λιτή και σαφής: «Κανένα πρόβλημα, προχωρήστε κανονικά».
Επομένως προχωρεί το πρότζεκτ Ευαγγελάτου στη ΝΕΡΙΤ και απομένει να ρυθμιστούν κάποια μικρά αλλά διόλου ασήμαντα ζητηματάκια. Οπως, για παράδειγμα, εκείνο του διδύμου καθημερινών σχολιαστών που είχε προτείνει ο άνκορμαν. Στην Αγία Παρασκευή δεν τους φάνηκε και τόσο καλή ιδέα το ντουέτο δεξιός ψάλτης-αριστερός ψάλτης και φρόντισαν να κοινοποιήσουν την αντίθεσή τους στον Ευαγγελάτο. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο για να γεμίσει τον χρόνο της εκπομπής. Πράγμα όχι και τόσο δύσκολο για έναν τόσο έμπειρο και πολύστροφο δημοσιογράφο της TV, αλλά μην ξεχνάμε ότι στη ΝΕΡΙΤ (και στο Μαξίμου...) περνάνε όλα από μικροσκόπιο.
Χρ. Ξανθάκης / media «E»