ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

O Σκαρμούτσος δεν ταιριάζει στο Mega...

Η ασυμφωνία... χαρακτήρων, φέρεται ως η αιτία του «διαζυγίου» του ΜEGA με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Οι δυο πλευρές διαφωνούσαν σε πολλά θέματα – κυρίως οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έτσι ο γνωστός σεφ ξεκίνησε νέο κύκλο συζητήσεων προς αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης και προς αυτή την κατεύθυνση φέρεται να συζητά με την ΝΕΡΙΤ, αλλά και με τον ALPHA, προκειμένου να διερευνήσει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την εκπομπή του «Χωρίς συνταγή» σε έναν από τους δύο σταθμούς.
Η αποχώρηση όμως του Δημήτρη Σκαρμούτσου με το MEGA, ανέδειξε «βασιλιά» στην... κουζίνα του μεγάλου καναλιού τον Άκη Πετρετζίκη! Πλέον ο τελευταίος από την επόμενη σεζόν θα έχει καθημερινή παρουσία μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού, αλλά και την ευκαιρία – που επιθυμούσε διακαώς, να αναλάβει δική του εβδομαδιαία εκπομπή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η νέα εκπομπή του πρώτου έλληνα «master chef» δεν θα είναι μέσα σε ένα πλατό, αλλά προβλέπεται να πάρει κι αυτός τους δρόμους, όπως πολλοί προκάτοχοι του!
- enimerosi24.gr