ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Παροπλισμένοι Μαραγκουδάκη και Μαλέλης στον ΣΚΑΪ

Με ρόλο στις συσκέψεις ο Μπάμπης Παπαδημητρίου!

Σιγή ιχθύος στον ΣΚΑΙ -με ελάχιστες εξαιρέσεις- για το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ο Μάιος έφυγε και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πώς θα πορευτεί ο σταθμός από τον Σεπτέμβριο… Το μόνο βέβαιο είναι ότι τον σχεδιασμό έχει αναλάβει, προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος με τη στενή συνεργάτη του και οικονομική διευθύντρια του σταθμού, Ευαγγελία Κουτσαυτάκη!
Μοιραία αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ρόλος της διευθύντριας προγράμματος, που ακούει στο όνομα Άλκηστις Μαραγκουδάκη, είναι διακοσμητικός αφού είναι απούσα από όλες τις σχετικές συσκέψεις! Αντίστοιχα και ο ρόλος του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη είναι.. περιορισμένος… Μόνο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έχει ουσιαστική πρόσβαση και μπορεί να επηρεάσει το ισχυρό δίδυμο που παίρνει τις αποφάσεις!
Την ίδια ώρα ο Αρης Καβατζίκης που εγκατέλειψε τον Πέτρο Κωστόπουλο (επειδή του φερόταν άσχημα…) ακούγεται ότι θα συνοδεύσει την Ελεονώρα Μελέτη στον ΣΚΑΪ. Το πρώην μέλος της ομάδας του «Πρωινό mou» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μελέτη να στήσουν μαζί μια νέα εκπομπή για το κανάλι του Φαλήρου.

- πηγή: enimerosi24.gr