ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παρών του Μάκη Κουρή και στον αθλητικό Τύπο

Την έκδοση εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας σχεδιάζει ο εκδότης της εφημερίδας «Το Παρόν», Μάκης Κουρής. Oπως ακούγεται θα είναι ένα φύλλο που θα στηρίζεται στις αποκαλύψεις και το παρασκήνιο. Ο Μάκης Κουρής λένε ότι φιλοδοξεί να εκδώσει ένα αθλητικό «Παρόν» καθώς εκτιμά ότι ένα τέτοιο προϊόν λείπει από την αγορά του αθλητικού Τύπου.
Την ίδια ώρα, όπως γράφει το Secret,  φαίνεται πως έχουν παγώσει τα σχέδια για την επανέκδοση του «Φίλαθλου» τον οποίο επρόκειτο να βγάλει στα περίπτερα ο Γιώργος Κουρής. Κι αυτό γιατί υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις αναφορικά με τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος.
Ο Γ. Κουρής φαίνεται προς το παρόν να αρκείται στην έκδοση της Kontra News που κυκλοφοριακά έχει «κάτσει» γύρω στις 4.000 φύλλα πανελλαδικά σε ημερήσια βάση. Η κυκλοφορία της Kontra .. συναγωνίζεται αυτή της Ελευθεροτυπίας των Τεγοπούλου - Οικονομόπουλου, με τη διαφορά ότι η εφημερίδα της Μίνωος πωλείται κατά τι ακριβότερα από το 8σέλιδο του  Γ. Κουρή.