ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δεκάδες οι νεκροί στο Κίεβο - Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Δεκάδες ειναι οι νεκροί στο φλεγόμενο Κίεβο μετά την επιδρομή  των αστυνομικών στο «στρατόπεδο» των διαδηλωτών στην Πλατεία Ανεξαρτησίας όπου χιλιάδες Ουκρανοί διαδηλωτές δεν εγκαταλείπουν τις θέσεις τους.
Η κατάσταση στην Ουκρανία βρίσκεται εκτός ελέγχου και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς - διαδηλωτές και αστυνομικούς. Την ίδια ώρα υπάρχουν εκτιμήσεις για περισσότερους από 1.000 τραυματίες εκ των οποίων πολλοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Φωτιές υψώνονται παντού, διαδηλωτές πετούν πέτρες και ό,τι άλλο βρουν προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δακρυγόνα και αντλίες νερού.
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν σοκ, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός..  των νεκρών θα αυξηθεί. Τόσο οι διαδηλωτές όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις κατηγορούν αμφότερους για ανεξέλεγκτη βία και χρήση πυροβόλων όπλων και χειροβομβίδων!.