ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στα χνάρια της Ελλης και η Πόπη - Μπαίνει δυναμικά στο διαδίκτυο

Μετά την Ελλη Στάη, άλλη μια τηλεοπτική περσόνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου και της ιντερνετικής ενημέρωσης. Ο λόγος για την τηλεπαρουσιάστρια - δημοσιογράφο και εσχάτως ηθοποιό, Πόπη Τσαπανίδου που ετοιμάζει την διαδικτυακή πλατφόρμα ipop.gr που σύντομα βγαίνει στον αέρα του διαδικτύου.
Η Πόπη Τσαπανίδου φιλοδοξεί το ipop.gr εκτός από ενημέρωση να προσφέρει και πρακτική πληροφόρηση για όλα όσα ενδιαφέρουν και απασχολούν καθημερινά τους πολίτες. Η δημοσιογράφος μέσα από το καινούργιο της σάιτ θέλει, λέει, να αναδείξει την προσφορά και τις δραστηριότητες «ενεργών πολιτών» σε κάθε γειτονιά και να τους προσφέρει τη βάση για να οργανώσουν τις όποιες δράσεις τους.
Η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει την ευχέρεια να προμοτάρει το νέο της σάιτ μέσα από την καθημερινή.. 
εκπομπή της Live U, στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως θα τα προλαβαίνει όλα αυτά αφού είναι γνωστό πως ένα καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο στην τηλεόραση είναι εξαιρετικά κουραστικό και χρειάζονται πολλές αντοχές μόνο για αυτό. Πόσο μάλλον αν ασχολείσαι και με την 7η Τέχνη και παίρνεις μέρος ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες.
Προφανώς η χαλκέντερη Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να τα φέρει «όλα βόλτα» αν και λόγω έλλειψης χρόνου και ενασχόλησής της με την τηλεόραση το πιο πιθανό είναι να μην ασχολείται η ίδια με το σάιτ αλλά να έχει απλώς την υψηλή επίβλεψή του, αφήνοντας σε άλλους να το «τρέχουν».
Θα επανέλθουμε μόλις γίνουν γνωστά περισσότερα για νέο σάιτ της Πόπης Τσαπανίδου. Γεγονός πάντως είναι ότι ο διαδικτυακός ανταγωνισμός «φουντώνει» με ότι κακό ή καλό αυτό σημαίνει για το χώρο της ενημέρωσης και των απασχολούμενων σε δημοσιογραφικά σάιτ.