ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Φαγούρα...

Το τελευταίο διάστημα νιωθαμε μια έντονη, δυσεξήγητη, φαγούρα. Η φαγούρα αυτή γινόταν όλοένα και πιο ενοχλητική χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία. Αυτό μέχρι χθες που διαβάσαμε στη Ρeal News και επιτέλους δόθηκε εξήγηση:
Χώρισε ο Σίμος Κεδίκογλου με την Μαντώ Κόλλια κι έπεσαν, λέει,  τίτλοι τέλους στον δεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου με την28χρονη οικονομολόγο!..
Η σχέση Κεδίκογλου και Κόλλια είχε βρεθεί στην επικαιρότητα  από το καλοκαίρι και ο δεσμός τους επισημοποιήθηκε όταν παραβρέθηκαν μαζί σε επιθεώρηση αγήματος κατά την επίσκεψη ρωσικού πολεμικού στον Πειραιά.
Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο είχε προκληθεί σάλος όταν αποκαλύφτηκε ότι η Αδαμαντία Κόλλια, είχε προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο..  του κυβερνητικού εκπροσώπου, δηλαδή στο γραφείου του συντρόφου της. Για να κατευναστούν οι αντιδράσεις η Μαντώ Κόλλια είχε αναγκαστεί τότε να παραιτηθεί.