ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Νέες υπηρεσίες εγκαινιάζει το ΑΠΕ -ΜΠΕ

Τις νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες οπτικό-ακουστικών εφαρμογών και ενημέρωσης με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο, παρουσίασε στους ξένους ανταποκριτές, αλλά και ακολούθους Τύπου των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η εκδήλωση έγινε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρουσία του γενικού γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης, Ιωάννη Παναγιωτόπουλου, του διευθυντή του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, Λεωνίδα Αντωνακόπουλου, εκπροσώπων Πρεσβειών και δημοσιογράφων.
Ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αντώνης Σκυλλάκος τόνiσε ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ προσφέρει πλέον όλη την γκάμα τηλεοπτικών προϊόντων της αγοράς (videos) δίνοντας δυνατότητες άμεσης διάθεσης,
διακίνησης και προβολής και έχοντας εξασφαλίσει ποιότητα και αμεσότητα με πλήρη και ελεγχόμενο τεχνικό εξοπλισμό. Ο Αντώνης Σκυλλάκος ενημέρωσε ιδιαίτερα για μια νέα καινοτομία που εγκαινιάζει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο: Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοχοι τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας Samsung θα μπορούν με μια νέα εφαρμογή να παρακολουθούν το ειδησεογραφικό περιεχόμενο του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτι που θα επεκταθεί και με άλλες μάρκες τηλεοράσεων.
Ο ειδικός σύμβουλος του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Βαγγέλης Σιαφάκας, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη νέα υπηρεσία των WEBDOCS που λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αφορά την παραγωγή μιας κατηγορίας θεμάτων υψηλού επιπέδου που αναφέρονται στην ανάλυση της επικαιρότητας στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της Ελλάδας, αλλά και σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και follow up σε ειδήσεις, που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα.
Ο αρχισυντάκτης των webdocs, Γιώργος Κουβαράς, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των θεμάτων που ήδη μπορεί να βρει ο επισκέπτης σε αυτή την κατηγορία, όπως έρευνες για την παράνομη μετανάστευση, την Cosco, ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, προσωπικές ανθρώπινες ιστορίες και πορτρέτα απλών ανθρώπων μέσα στην κρίση.
Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε ακόμη η νέα σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις ευρωεκλογές 2014 και την κάλυψη της ελληνικής Προεδρίας και εξηγήθηκαν όλες οι δυνατότητες που προσφέρει πλέον το Πρακτορείο στον οπτικό-ακουστικό τομέα τόσο στην άμεση ειδησεογραφία όσο και στην ανάλυση και τον σχολιασμό της.
Πηγή: Newpost.gr