ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Εγκαλούν τον Κώστα Αρβανίτη για κακοδιαχείριση!..

** ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εγκαλείται ο διευθυντής του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο 105.5» Κώστας Αρβανίτης, διότι την ώρα που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, το budget του σταθμού έχει εκτοξευθεί από τις 900.000 ευρώ σε 1.500.000 ευρώ. Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απαντήσεις στις γενικόλογες αναφορές του διευθυντή για επενδύσεις σε τοποθέτηση πομπών και κεραιών ανά την Ελλάδα και στην ενίσχυση του σταθμού με πρόσωπα πρώτης γραμμής. Ανταπαντούν ότι οι προσλήψεις δεν ξεπερνούν τις τρεις, εννοώντας τους Ηλία Μαμαλάκη, Κώστα Βαξεβάνη και έναν μουσικό παραγωγό, ζητώντας άμεσα απολογισμό για την χρήση που έκλεισε.
** ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, υπό σύσταση βρίσκεται το νέο σχήμα με τη μορφή ομπρέλας που θα.. ενσωματώσει σε μία εταιρία, την «Αυγή», το ραδιόφωνο, τα διαδικτυακά Μέσα (βλ. left.gr κ.ά), καθώς επίσης και την τηλεόραση που αναμένεται να λειτουργήσει, με πρόεδρο του ΔΣ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφο του ΔΟΛ Βασίλη Μουλόπουλο. Προϋπόθεση, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η εκκαθάριση του κάθε Μέσου ξεχωριστά, προκειμένου τα νέα μέλη που θα τοποθετηθούν στο όργανο να μην κινδυνεύουν από δήμευση της προσωπικής τους περιουσίας!
** ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απόκτηση καναλιού ή αγορά χρόνου σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «συζητούν με όλους τους τοπικούς σταθμούς της Αττικής, πλην του “Ε”».
Ν. Νικητέας / Καρφί