ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μπράβοι προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο Φρ. Δρακοντίδη

Εκανε ρεπορτάζ για τα «πιράνχας» των κατασχέσεων

Νομική βιομηχανία με 500 άτομα προσωπικό και σε κτίριο 8.000 τ.μ. στον Ταύρο, δημιούργησε η οικογένεια Σιούφα κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Κι αυτό πιέζοντας με κάθε «νόμιμο» τρόπο τους ταλαίπωρους δανειολήπτες να αποπληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες. Η βιομηχανία σήμερα διεκπεραιώνει όλη τη «βρόμικη» δουλειά των τραπεζών και των διαφόρων οργανισμών, δημόσιων και ιδιωτικών. Δηλαδή εισπράττουν κάποιο μέρος από τα χρωστούμενα με πιέσεις και κατόπιν με διαταγές πληρωμής, υποθηκεύσεις και πλειστηριασμούς...
Αυτό αποκαλύπτει εκτενέστατο ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που φαίνεται πως ενόχλησε καθώς ο δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από τους άνδρες ασφαλείας..
της «νομικής βιομηχανίας» Σιούφα το μεσημέρι της Τρίτης όταν στο πλαίσιο της έρευνάς του ανακάλυψε και νέο κτίριο με εκατοντάδες υπαλλήλους, στην οδό Νέου Φαλήρου στο Ρέντη.
 Η επίθεση  των μπράβων έγινε όταν ο Δρακοντίδης και ο φωτογράφος που τον συνόδευε προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το κτίριο εξωτερικά. Τότε  επτά με οκτώ άνδρες της ασφάλειας, τους προπηλάκισαν και τους έσπρωξαν βίαια ενώ προσπάθησαν   να αποσπάσουν τη φωτογραφική μηχανή.