ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Επιθέσεις αντί συγγνώμης...

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης γράφει σήμερα στα Πολιτικά Παρασκήνια της Ελευθεροτυπίας για το «θερμό» επεισόδιο στο Κολωνάκι όπου δέχτηκε επίθεση κι όχι μόνο φραστική από τον βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο:
 "Φαίνεται ότι κάποιοι πρώην υπουργοί της Ν.Δ. δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι φέρουν και αυτοί τεράστιες ευθύνες για το σημερινό χάλι της χώρας.
Αυτά και άλλα συζητούσαμε με παρέα στη γωνία Πλουτάρχου και Χάρητος την Πέμπτη το μεσημέρι και ξαφνικά εμφανίστηκε (βγήκε από το αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του) ο πρώην υπουργός και σήμερα βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, μπαίνοντας στην παρέα και τη..
συζήτηση.
Στην επισήμανση τού υπογράφοντος, ότι γέμισαν τα βόρεια προάστια -και όχι μόνο- από βίλες πρώην υπουργών άρχισε να... φωνάζει περί «πρασινοφρουρών» και άλλων, τους οποίους έβριζε με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς.
Στην κουβέντα επάνω θυμήθηκε και το σχολιασμό που είχα κάνει πριν από χρόνια (στο Μέγκα), ότι νοίκιασε από το Γηροκομείο Αθηνών διώροφο σπίτι στο Κολωνάκι και τότε κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Η παρέμβαση των παρευρισκομένων απέτρεψε τα... χειρότερα.
Αντί να ζητούν συγγνώμη από τον κόσμο, προκαλούν ακόμη και σήμερα.
Γ. ΚΑΝ.