ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Στο κόκκινο οι σχέσεις του Κ. Αρβανίτη με τον Β. Βέκιο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και δυσκολίες στα media του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μία ετοιμάζονται διαδικτυακά ραδιόφωνα και από την άλλη επικρατεί ψυχρότης (έως πάγος σκέτος) στα ανώτατα κλιμάκια του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο». Να τα πάρουμε από την αρχή όμως.
Το ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο θα έχει χαρακτήρα πολιτιστικό, εκεί θα προσανατολιστούν κάποιοι μουσικοί παραγωγοί που δεν χωρούν στην «πολιτική στροφή» που κάνει το «Κόκκινο» και αναμενόταν (περισσότερα επ' αυτού πιο κάτω) να το αναλάβει ο διευθυντής προγράμματος του «Κόκκινου» Βαγγέλης Βέκιος. Το έτερο διαδικτυακό ραδιόφωνο θα παίζει θέματα κοινωνικού περιεχομένου,..
αυτά δηλαδή που απασχολούν τον πολύ κόσμο σε καθημερινή βάση: ακρίβεια, φτώχεια, καταστολή και πάει λέγοντας. Κανονικά θα εκπέμψουν εντός των προσεχών εβδομάδων και μην απορήσετε αν ένα εξ αυτών πάρει την άγουσα για τα νορμάλ ερτζιανά όταν σκάσει μύτη η κρατική επιχορήγηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχνάμε ότι από εκεί που το κόμμα έπαιρνε ψίχουλα, τώρα θα λάβει λεφτά μεγέθους... ΠΑΣΟΚ, δηλαδή άνω των 10 εκατομμυρίων. Ε, δεν θα ρίξει κάτι και στα media, για το καλό; Ούτως ή άλλως, οι ραδιοφωνικές συχνότητες, εκεί που κόστιζαν εκατομμύρια, τώρα πωλούνται μπιρ παρά!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ στο «Κόκκινο», ο νέος διευθυντής Κώστας Αρβανίτης είναι αλήθεια ότι έβαλε σε τάξη τον σχετικώς έκρυθμο ραδιοσταθμό. Από την άλλη, ωστόσο, φρόντισε επίσης να βάλει στη γωνία τον διευθυντή προγράμματος Βαγγέλη Βέκιο. Ο τελευταίος, που κράτησε στα πόδια του το «Κόκκινο» σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές, αποφάσισε να μην τραβήξει για την ώρα το σκοινί, οπότε πήρε την άδειά του κι έκλεισε το κινητό. Οταν επιστρέψει, θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο (μαζί με το web radio) ή θα αναλάβει κάποιες άλλες πρωτοβουλίες εντός και εκτός ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
-Χρ. Ξανθάκης / Μέσα και παραμέσα / Κ.Ε.