ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Παντελή, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Την παραμονή του ανασχηματισμού, όταν έγινε γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι αναζητείται δημοσιογράφος για τη θέση του υφυπουργού, αρμόδιου για τη Δημόσια Τηλεόραση, έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με διασυνδέσεις στο ΔΟΛ, που έχει ζήσει πολλές φορές στην καριέρα του τα μαγειρέματα του σχηματισμού κυβέρνησης, στοιχημάτιζε ότι ο Παντελής Καψής είναι αυτός που θα πάρει τη θέση. Στην ερώτηση «μα πώς είσαι τόσο σίγουρος;», η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Μα είναι ο μόνος δημοσιογράφος που θα δεχτεί. Σ’ όποιον άλλον και να προτείνουν τώρα να κάνει αυτή τη δουλειά, με κλειστή την ΕΡΤ, θα τους πει όχι!».
Είναι αλήθεια; Ήθελε τόσο πολύ ο Παντελής να γίνει υπουργός; Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι το ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Άλλωστε, από την ώρα που ο Ψυχάρης τού..
έδειξε την πόρτα της εξόδου από τον ΔΟΛ, η πολιτική φιλοδοξία είναι αυτή που τον κρατάει σε εγρήγορση. Και η καθημερινή γυμναστική αυτή που τον κρατάει σε φόρμα. «Μόνο ο ΓΑΠ γυμνάζεται περισσότερο από τον Καψή» λένε καλά πληροφορημένες πηγές, με άκρες που φτάνουν μέχρι... Μαραθώνιο.

Κλοτσιά προς τα πάνω
Όλα ξεκίνησαν από τότε που ο Ψυχάρης αποφάσισε ότι δεν του κάνει ο Καψής. Στην αρχή τον έκανε διευθύνοντα σύμβουλο – ήταν η πιο... ειρωνική κλοτσιά προς τα πάνω στα χρονικά της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ύστερα ήρθε η απόλυση, με μια αποζημίωση-μαμούθ. Αν μπορούσε ο Παντελής να δώσει ως αποζημίωση στους απολυμένους της ΕΡΤ έστω το ένα δέκατο αυτής που πήρε ο ίδιος από τον ΔΟΛ, μπορεί και να τον σήκωναν στα χέρια...
-διαβάστε περισσότερα στο topontiki.gr