ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τι κρύβει η επίθεση Ψυχάρη στον ΟΤΕ

Ξαναχτύπησε ο «Ειδικός συνεργάτης» του Κυριακάτικου «ΒΗΜΑτος» και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του έβαλε τον ΟΤΕ και την επέκταση των δραστηριοτήτων του οργανισμού πέρα από τις τηλεπικοινωνίες και τα συναφή.
Αφορμή για την επίθεση του ΔΟΛ στον ΟΤΕ μέσω της «ναυαρχίδας» του με ολοσέλιδο ανυπόγραφο άρθρο, ήταν η νέα υπηρεσία του οργανισμού και συγκεκριμένα το online βιβλιοπωλείο του. Και για να μην δημιουργούνται «παρεξηγήσεις» – επειδή διαβάσαμε πολλές εξηγήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την επίθεση του ΔΟΛ στον ΟΤΕ, θυμίζουμε (απαντώντας κατά κάποιον τρόπο στον γρίφο), τις εξαιρετικές σχέσεις του Σταύρου Ψυχάρη, αλλά..
και ορισμένων στελεχών του, με γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων βιβλίων! Είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που τροφοδότησε τον ΔΟΛ για να στήσει την όχι και τόσο καλή από άποψη ανταπόκρισης του κοινού, προσφορά με τις ταμπλέτες (βλ. Helios kiosk).
- enimerosi24