ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Υπουργός Υγείας ο «μπουμπούκος»; Είναι να αρρωσταίνεις!..

Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που σε αναρίθμητες κόπιες με το όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» εμφανίζεται σε κεντρικές τηλεοράσεις, σε περιθωριακά κανάλια, σε ραδιόφωνα υψηλής ακροαματικότητας, σε ραδιοσταθμούς της γειτονιάς, σε τηλεοπτικά βιβλιοπωλεία, σε φασαριόζικα πάνελ, σε μεμονωμένες συνεντεύξεις.
Δεν μπορεί να είναι παντού το ίδιο πρόσωπο, δεν προλαβαίνει να είναι το ίδιο πρόσωπο.
Δεν είναι δυνατόν από τη Φύση και τα πεπερασμένα ανθρώπινα όρια να βρίσκεται και να μιλάει σε όλα. Η μοναδική εξήγηση που εικάζεται είναι επιστημονική: πρόκειται για κλώνο τού πρωτότυπου του Άδωνη Γεωργιάδη. Μιλάμε για απολύτως όμοια αντίγραφα, φορτωμένα με το ίδιο φωνητικό, νοητικό, ιδεολογικό πρόγραμμα. Άγνωστο πόσα αντίγραφα. Πάντως πολλά. Πληθύνονται και κατακυριεύουν τα ερτζιανά. Είναι μέρες..
και ώρες που περπατάω, τρώω, οδηγάω και ακούω την ίδια στριγκιά, γεμάτη κορώνες πυραυλοκίνητη φωνή να ξεπετάγεται από παντού. Και με κυκλώνει η εξαλλοσύνη.

Σημείωση: Το πρωτότυπο του Α.Γ. είναι υπουργοποιήσιμο (ναι!) και προβλέπεται ότι στις επόμενες εκλογές θα επιβραβευτεί με πρωτιά στις ψήφους.
Ανανέωση: Τελικώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργοποιήθηκε στο Υγείας. Είναι να αρρωσταίνεις! 

- από το (πάντα εύστοχο) μπλογκ harddog-sport