ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τι(ς) πταίει για τις κακές κυκλοφοριακές επιδόσεις της Ελευθεροτυπίας;

Τι ζήτησε ο Χ. Οικονομόπουλος από τους εργαζόμενους - Γιατί δεν είναι «ευπρόσδεκτος» ο Ντάσκας στη Μίνωος

Τελικά ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας, Χάρης Οικονομόπουλος στην  σύσκεψη των 4 και 30 στη Μίνωος δεν ενημέρωσε τους εργαζόμενους της εφημερίδας για τα σχέδια του σχετικά με το μέλλον της Ελευθεροτυπίας.
Το μόνο που τέθηκε στη μάζωξη ήταν ερωτήματα σχετικά με το τι φταίει και δεν πουλάει η Ελευθεροτυπία και με το τι πρέπει να αλλάξει για να ανέβουν οι πωλήσεις στα περίπτερα. Ο Χάρης Οικονομόπουλος -παρουσία των στελεχών του- ζήτησε από τους εργαζόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, συγκεκριμένες προτάσεις, για το πως θα πάει καλύτερα το φύλλο και πως θα μπορέσει να αυξήσει την κυκλοφορία του.
Στη συγκέντρωση των εργαζομένων της Μίνωος φάνηκε ξεκάθαρα ο έντονος προβληματισμός που..
επικρατεί στην εκδοτική ομάδα της Μίνωος για τις (κακές) κυκλοφοριακές επιδόσεις της Ελευθεροτυπίας. Σχετικά με το θέμα της έλευσης ή όχι του Γιάννη Ντάσκα στην εφημερίδα γνωστοποιήθηκε πως το θέμα έχει «παγώσει». Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο δημοσιογράφος νιώθει πως δεν είναι «ευπρόσδεκτος» στον Νέο Κόσμο και πως θα συνδράμει την προσπάθεια του φύλλου μόνο αν συμφωνήσουν όλοι από την διοίκηση και την διευθυντική ομάδα της Ελευθεροτυπίας.

Υ.Γ. Αλήθεια, η Μάνια που είναι;