ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Aντωνοπούλου - Σόμπολος ενημέρωσαν την ΠΟΕΣΥ

Συνάντηση γνωριμίας στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) πραγματοποίησαν σήμερα η νέα πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Γιώτα Αντωνοπούλου και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος, με μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας.
Οι δύο πρόεδροι των Ταμείων ενημέρωσαν για την οικονομική και διοικητική κατάσταση που επικρατεί στους δύο Οργανισμούς, ζήτησαν τη συνέχιση των μέχρι τώρα στενών σχέσεων με την Ομοσπονδία και τη στήριξή της στην αντιμετώπιση των ασφαλιστικών προβλημάτων και διεκδικήσεων.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης επανέλαβε την ολόπλευρη στήριξη της Ομοσπονδίας προς τις διοικήσεις των Ταμείων, με όλους τους τρόπους που διαθέτει. Ταυτόχρονα, η ΠΟΕΣΥ..
ζήτησε να περιλάβει ο ΕΔΟΕΑΠ τους τέως Συμβασιούχους Ορισμένου Χρόνου της ΕΡΤ στο πασχαλινό βοήθημα αλληλεγγύης.

σημ zoo: Μια ανησυχία με την Αντωνοπούλου στο «τιμόνι» του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, όσο νάναι την έχουμε. Περισσότερο θα εμπιστευόμαστε την Αντωνοπούλου του Μικρούτσικου. Θα δείξει...Οσο για τον Σόμπολο, πιστεύουμε στις καλές προθέσεις του για τον ΕΔΟΕΑΠ αλλά κυρίως πιστεύουμε στους υπόλοιπους του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού...