ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Λιάτσος: Ο Τσεκούρας και η παρέα του θα πληρώσουν ακριβά τις αθλιότητές τους

Εθνος: «Kαι φοροφυγάς και ψευδόμενος ο Λιάτσος» _ Χοντραίνει η κόντρα Μεταμόρφωσης - Αγ. Παρασκευής

Εκτός από την αντιπαράθεση του Αιμίλιου Λιάτσου με την Ελλη Στάη, κάθε Κυριακή στο ΕΘΝΟΣ υπάρχει κι ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας μεταξύ της εφημερίδας του Μπόμπολα με τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Το κυριακάτικο Εθνος επιτίθεται εκ νέου στον δημοσιογράφο και με άρθρο υπό τον τίτλο «Kαι φοροφυγάς και ψευδόμενος ο Λιάτσος», χαρακτηρίζει ως «αναληθείς τους ισχυρισμούς του» (μέσω διαρροών σε μπλογκ) ότι έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες με το Δημόσιο. Το Εθνος της Κυριακής» την περασμένη εβδομάδα (7/4/2013), είχε ισχυριστεί πως ο Αιμ. Λιάτσος χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από μη απόδοση και καταβολή φόρων. Χθες επανήλθε αναφέροντας πως..
«από τα συνολικά χρέη του, που ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ, o Λιάτσος έχει ρυθμίσει μόλις τις 19.000 ευρώ».
Το Εθνος στο δημοσίευμα του κάνει και παρέμβαση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε κάθε περίπτωση, η "στάση πληρωμών" του κ. Λιάτσου προς την Εφορία δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα με σημαντικό μερίδιο ευθύνης να φέρουν εκ της θέσεώς τους τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου όσο και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης, οι οποίοι μέχρι σήμερα με τη στάση τους «κάλυπταν» τον διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ και πλέον οφείλουν να επιληφθούν άμεσα»...
Η απάντηση του Λιάτσου
Ο Αιμίλιος Λιάτσος σε απάντησή του προς το ΕΘΝΟΣ κάνει λόγο για «οχετό λάσπης» και «αθλιότητα» της εφημερίδας και του διευθυντή της Θανάση Τσεκούρα ενώ καταγγέλλει «πρακτικές που θυμίζουν τους χαφιέδες συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή. «Απαντώ στις αθλιότητες του Έθνους, του Τσεκούρα και της παρέας του, ότι θα πληρώσουν ακριβά για τις μεθόδους τους. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει και θα τα αξιολογήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη» λέει χαρακτηριστικά ο Λιάτσος.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Αιμίλιου Λιάτσου, όπως το είδαμε στο σάιτ enimerosi24:
«Πριν ακριβώς από 15 μέρες το Έθνος της Κυριακής έγραψε ότι είμαι φοροφυγάς και χρωστάω στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων 160.000 ευρώ . Ο διευθυντής του Έθνους , Τσεκούρας , διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ , δεν μπήκε στον κόπο την επομένη να ζητήσει συγνώμη και να γράψει ότι στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων δεν οφείλω ούτε ένα ευρώ , αφού τα εξόφλησα μονομιάς , πράγμα πρωτοφανές για Έλληνα φορολογούμενο . Σήμερα (21-4-2013) 15 μέρες μετά , η αθλιότητα του Έθνους και του Τσεκούρα συνεχίζεται , αφού με πρακτικές που θυμίζουν τους χαφιέδες συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή συνεχίζουν τη συκοφάντηση μου , ζητώντας μάλιστα από τους κ.κ. Κεδίκογλου και Μουρούτη να πάρουν μέτρα εναντίον μου , πιστεύοντας οι άθλιοι του Έθνους ότι ζούμε στην περίοδο της χούντας . Όλοι πλέον γνωρίζουν , γιατί έχει εξαπολυθεί ο οχετός λάσπης εναντίον μου. Απαντώ στις αθλιότητες του Έθνους, του Τσεκούρα και της παρέας του , ότι θα πληρώσουν ακριβά για τις μεθόδους τους. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει και θα τα αξιολογήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη.»
- Δείτε εδώ το χθεσινό δημοσιευμα του Εθνους για τον Αιμίλιο Λιάτσο