ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Γκίκας Μάναλης και ο (πάντα) καλά πληροφορημένος Χρήστος Ξανθάκης

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Σίμου από την ΕΡΤ, ακούγεται όλο και περισσότερο στους κυβερνητικούς κύκλους ότι μας τελείωσε το στόρι με τους δημοσιογράφους σε θέση διευθύνοντος συμβούλου. «Θα πάμε για τεχνοκράτη αυτή τη φορά», λένε στην κυβέρνηση κι ελπίζουν ότι ένας άνθρωπος ξένος προς τις ίντριγκες της τέταρτης εξουσίας θα καταφέρει να βάλει τάξη στην Αγία Παρασκευή.
Τα παραπανω έγραφε ο Χρήστος Ξανθάκης στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στις 10 Μαρτίου κι (ως συνήθως) έπεσε μέσα, καθώς χρέη διευθύνοντα συμβούλου στη θέση του Ν. Σίμου στην ΕΡΤ ανέλαβε ο Γκίκας Μάναλης,..
γνωστός «μάνατζερ» με καριέρα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υψηλόβαθμα πόστα σε τράπεζες και εταιρίες. Ο Γκίκας Μαναλής είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και πρώην οικονομικός διευθυντής της τράπεζας First Business Bank.