ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Επιμένουν απεργιακά στον ΔΟΛ

Παράνομη για τυπικούς λόγους κηρύχθηκε η 24ωρη απεργία στον ΔΟΛ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο προσέφυγε χθες ο Ψυχάρης. Για το λόγο αυτό η χθεσινή κινητοποίηση ανεστάλη και τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΠΗΤ και της ΕΤΕΡ, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από το πρωί της Τετάρτης, έωςτο πρωί της Πέμπτης.
Η απεργία ισχύει για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», στις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», καθώς και στα περιοδικά του Οργανισμού.
Η απεργία επανακηρύσσεται ύστερα από την απόφαση της διοίκησης των επιχειρήσεων του ΔΟΛ,..
που εκφράστηκε με την αυθαίρετη, άδικη παράνομη, αναίτια και καταχρηστική απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων Γιάννας Σακελλαρίου και Στέλλας Μαλθακού. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων .
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων καλούν όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα του ΔΟΛ σε συνέλευση, την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).