ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τα μεγάλα αφεντικά του διαδικτύου επανεξετάζουν τις επενδύσεις τους...

Τρέχουν στον ΣΚΑΪ να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους - Νέα προβλήματα με την Ανθη στην ΕΡΤ

@ Με την ψυχή στο στόμα ανανεώνουν τα συμβόλαια τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δεν ευδοκίμησε και η ιστορία με τη δημιουργία ενός νέου σταθμού, επί παραδείγματι, κι είναι λογικό να υπάρχει αλάφιασμα.

@ Στο μεταξύ, μεγάλα αφεντικά του διαδικτύου αρχίζουν και επανεξετάζουν την έτσι κι αλλιώς φθηνή επένδυση τους. Νόμισαν κι αυτοί οι καημένοι ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Που την ταϊζεις λίγο και γεννοβολάει σαν την τρελή. Τώρα που ανακαλύπτουν ότι με τα bots και τις λοιπές ιστορίες δεν βγαίνουν τόσα φράγκα, όσα υπολόγιζαν, πισωπατούν.

@ Δίωρη οσονούπω η Ανθή. Ευκαιρία για πιο αποτελεσματική συνεργασία με τη συντακτική ομάδα..
και τον αρχισυντάκτη. Ή μήπως όχι; Έρχονται αλλαγές.

@ Και τελικά τι απέγινε με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΔΟΛ; Τι θα αλλάξει από τις ήδη ειλλημμένες αποφάσεις για έντυπα και ραδιόφωνο;  Παράνομη η απεργία, λοιπόν, και πώς να γίνει αλλιώς, όταν είσαι ή έρμαιο του φόβου ή κουμπάρος ή εργάτης των νέων δεδομένων της αγοράς (βλ.χορηγία); Οι υπόλοιποι, ας πορεύονται εν ειρήνη. Δεν είναι καιροί για ταρζανιές.

@ Σαμπάνιες άνοιγαν στο Mega. Ακόμη κι ο τρόπος που σήκωναν τα τηλέφωνα επρόδιδε χαρούλες μετά από καιρό. Έστω και… «Με τα Παντελόνια κάτω» σαρώθηκαν τα ποσοστά τηλεθέασης, η δυστυχήσασα “Fatmagul” χόρεψε στο ταψί το «Βαλς», τα «Κλεμμένα Όνειρα» άνθεξαν στην πρέσσα του μεγαλοπρεπούς Σουλεϊμάν και κάπως έτσι, ίσως, του βγει η παρτίδα του κ. Μπούτου. Αν γλιτωθούν και τα (ακόμη) χειρότερα με το “MasterChef” θα μιλάμε για θρίαμβο. Στα χρόνια της τηλεοπτικής χολέρας.

@ Χαρές και στον πάλαι ποτέ ΑΝΤ1 FM. Ο “Easy” έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ακόμη και στο άλλοτε ημιθανές εμπορικό του τμήμα. Λίγα λόγια, πολλή μουσική, κεφαλάκι ήσυχο κι ας παραπονιούνται κάποιοι παλιοί – κι ασήμαντοι για την chill out – ιδιοκτησία, ότι η ενημέρωση του Ομίλου έχασε την παρεμβατικότητα της. Την ποια; -από το mediablog