ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Συλλογική προσπάθεια για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Ανακοίνωση της Πόπης Χριστοδουλίδου και του Γιάννη Αγγέλη

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ και εξέλεξε με σχετική πλειοψηφία πρόεδρο τον συνάδελφο Πάνο Σόμπολο και γραμματέα τον Νίκο Καρούτζο.
Η συγκρότηση του Συμβουλίου αποτελεί για μας σημείο εκκίνησης για μία συλλογική προσπάθεια Συμβουλίου και μελών του ΕΔΟΕΑΠ για την διάσωση του Ταμείου απέναντι στην μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης και των εργοδοτών, που προωθούν με κυνικό τρόπο την διάλυσή του και την απαλλοτρίωση των κεκτημένων ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Απέναντι σ’ αυτούς και σε όσους μέσα στις γραμμές του ΕΔΟΕΑΠ επιχειρήσουν να προωθήσουν..
την αντεργατική μνημονιακή πολιτική της τρόικα πρέπει ολοι οι συνάδελφοι να συμπαραταχθούμε σε ενα μέτωπο υπεράσπισης των κεκτημένων του κλάδου μας στο πλαίσιο της συνολικής κινητοποίησης των εργαζόμενων για την υπαράσπιση της ασφάλισης και των Ταμείων.
Απόφασή μας είναι μέσα από τις γραμμές του ΔΣ και των συλλογικών διαδικασιών που θα πρέπει να αναπτύξει το Ταμείο μας, να υποστηρίξουμε τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και των συγκεκριμένων ψηφισμάτων, έτσι όπως αυτά έχουν διατυπωθεί και ψηφισθεί από τους συναδέλφους – μέλη του ΕΔΟΕΑΠ.

Πόπη Χριστοδουλίδου (Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και Πρόεδρος Επιτροπής ΤΥΠ)
Γιάννης Αγγέλης (Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ, μέλος Επιτροπής ΤΥΠ)