ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Δελλατόλας ρίχνει τον Φυντανίδη στη μάχη των 6 ημερών

Μετά την εκδίωξή του από την Ελευθεροτυπία τίποτε δεν φαίνεται να πάει καλά για τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη. Το τελευταίο διάστημα λέγεται ότι έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα ενώ δεν λείπουν και οι δικαστικές περιπέτειες για οφειλές και χρέη προς το δημόσιο.
Μάλιστα τα οικονομικά προβλήματα εντάθηκαν και ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας έμεινε εκτός δουλειάς και «κυκλώματος» μετά και την λύση της συνεργασίας του με τον όμιλο του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομήνα -είχε προσληφθεί ως συμβουλος στον Alpha.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Σεραφείμ Φυντανίδης δέχτηκε πρόσφατα πρόταση για συνεργασία από τον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα. Στον παλαίμαχο δημοσιογράφο ανατέθηκε..
η διεύθυνση της εφημερίδας «6μερες» που πλέον έχει μετατραπεί σε εβδομαδιαίο φύλλο και κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
Ο Δελλατόλας ευελπιστεί πως ο Φυντανίδης θα προσδώσει στο φύλλο κάτι από την παλιά αίγλη και το κύρος της Ελευθεροτυπίας αν και καλού κακού θα ενισχύσει τις «6μέρες» με προσφορές και νέα ένθετα.
Καλή επιτυχία και στους δύο.