ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο «κόκκινο» και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει η «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο». Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας έκρουσαν ήδη το κουδούνι του κινδύνου ζητώντας από το Συνασπισμό αλλαγή ρότας στη λειτουργία της εφημερίδας.
Η πιθανότητα κατάργησης των ισολογισμών θα είναι η χαριστική βολή για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι κατέληξαν σε πλαίσιο προτάσεων. Ζητάνε να διαμορφωθεί ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να αποφασισθεί νέα στρατηγική για την εφημερίδα με την ισότιμη συμμετοχή..
διοίκησης, διεύθυνσης και εργαζομένων, να γίνει επαναπροδιορισμός της έκδοσης, να αναβαθμιστεί η εφημερίδα και να γίνει πολιτική και οικονομική καμπάνια. Τις προτάσεις τους παρέδωσαν στον Συνασπισμό.
Οι δημοσιογράφοι έχουν πληρωθεί μόνο ένα 15νθήμερο από τις αρχές του έτους ενώ το πρόβλημα ρευστότητας έγινε εντονότερο λόγω της καθυστέρησης από το κράτος να δώσει την 4η δόση χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα.

-από τις typologies