ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ρίζος δεν βρίσκει επενδυτές και αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στον Αδέσμευτο

24ωρη απεργία την Τετάρτη στην εφημερίδα

Τρεις μήνες έχει να πληρώσει ο Δημήτρης Ρίζος τους εργαζόμενους της εφημερίδας του...
Φαίνεται πως δεν έπιασε τόπο το άρθρο με το οποίο o εκδότης καλούσε (προ μηνός) τους «φίλους» της εφημερίδας να επενδύσουν στον... «κερδοφόρο και υγιή» Αδέσμευτο Τύπο!
Ετσι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην έκδοση της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι στον Αδέσμευτο έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας.. αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας.
Ήδη, δεν έχουν εξοφληθεί δεδουλευμένες αποδοχές του Νοεμβρίου 2011, ενώ δεν τους έχουν καταβληθεί οι μισθοί των μηνών Δεκεμβρίου 2011 και Ιανουαρίου 2012.
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται για την εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».