ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Περίεργη (φραστική) επίθεση Γεωργιάδη κατά Κοτρώτσου για το 2004

Αγριος καβγάς χθες στο ΕXtra 3 και στο Αποκαλυπτικό Δελτίο. Αιτία ήταν η προκλητική στάση του Αδωνι Γεωργιάδη απέναντι του οικοδεσπότη Ακη Παυλόπουλου και των καλεσμένων του στην εκπομπή. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γεωργιάδης επιτέθηκε προσωπικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο καταγγέλλοντας σπατάλες και υπερβάσεις στον προυπολογισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον δημοσιογράφο που τότε ήταν Γενικός Διευθυντής Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ της διοργάνωσης.
«Από τα πάρτι με τις υπερκοστολογήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στα οποία ήσουν παρών, τώρα το παίζεις αντιμνημονιακός; Τότε δεν έγιναν όλες οι σπατάλες; Ήσουν παρών. Δεν τα γνώριζες;» είπε ο Ά. Γεωργιάδης στον Σ. Κοτρώτσο.
«Εγώ ήμουν ένας απλός δημοσιογράφος που συντόνιζα το γραφείο Τύπου...» προσπάθησε να απαντήσει ο Κοτρώτσος χωρίς να ακούγεται καλά ανάμεσα στις κραυγές του Γεωργιάδη. Στην εκπομπή του Παυλόπουλου ο Γεωργιάδης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά..
με την προσχώρησή του στη ΝΔ και σε κάποια στιγμή αποχώρησε…