ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μαζί με τo νέο τεύχος η LiFO θα έχει και το νέο της σάϊτ



Τεχνικά προβλήματα πήγαν πίσω το καινούργιο σάϊτ της LiFO που είχε προαναγγελθεί οτι θα ανέβαινε τη Δευτέρα. Γράφει χαρακτηριστικά ο Αρης Δημοκίδης: Στον μικρόκοσμό του μυαλού μου (κυρίως λόγω της άπειρης δουλειάς που έχουμε ρίξει εδώ και μήνες) το νέο σάιτ έχει πάρει μυθικές διαστάσεις – όχι και σαν το γεφύρι της Άρτας, αλλά περίπου.
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ο στόμφος με τον οποίο τιτλοφόρησα το προηγούμενο ποστ μου («ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ»). Και να που τώρα γράφω ένα ακόμα...
Τεχνικοί είναι οι λόγοι που το σάιτ δεν είναι ακόμα έτοιμο – και θα πρέπει να περιμένουμε δυο μέρες ακόμα. Όχι ότι με το που θα ανέβει θα είναι όλα πανέτοιμα, βελτιώσεις θα γίνονται συνέχεια.
Όταν όμως θα βγει το νέο τεύχος της, η Lifo θα έχει και το νέο σάιτ της. Και η συντριπτική του πλειοψηφία θα αποτελείται από πράγματα που φτιάχτηκαν ειδικά.... για το ίντερνετ. Νομίζω ότι θα αξίζει τον κόπο η μικρή καθυστέρηση.