ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Καταγράφουν τη δεύτερη δουλειά σε ΑΠΕ και ΕΡΤ




Ξεκίνησε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων -και θα επεκταθεί στην ΕΡΤ και στα άλλα Μέσα του Δημοσίου- η επιχείρηση καταγραφής της δεύτερης απασχόλησης στα ΜΜΕ.
Οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ πρέπει να δηλώσουν κάθε άλλη απασχόλησή τους σε ειδικό έντυπο που τους απέστειλε το Υπουργείο Πολιτισμού ως τις 22 Μαρτίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ενέργεια αυτή σχετίζεται άμεσα με τις αλλαγές που προωθούνται στο νόμο των ΜΜΕ. Tην ίδια ώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκε τους επίμαχους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από όπου εστάλη το email με τους μισθούς των δημοσιογράφων στο ΑΠΕ, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων. Ο ένας υπολογιστής πάντως βρίσκεται στο.... Πρακτορείο και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ηλίας Μάτσικας πήγε αυτοπροσώπως στον Μ. Σφακιανάκη.

●●●Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση των ενστάσεων για την πρόσληψη συμβασιούχων στην ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος Νίκος Κούτρικας που αποκλείστηκε από τη διαδικασία επιλογής μετά από 19 χρόνια εργασίας και παρότι δεν είχε δεύτερη απασχόληση στην κρατική τηλεόραση, κατέθεσε ένσταση.

●●● Στερούνται βάσης οι εκτιμήσεις για αποχώρηση του Β. Μαρινάκη από το ΣΚΑΙ, λένε οι γνωρίζοντες, όσο κι αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μεταξύ των μετόχων.

●●●Είναι να σκάσουν στο Μega. Η ικανοποίησή τους από τα ποσοστά τηλεθέασης που εμφάνισε η επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» στη ζώνη prime time, η οποία εντάχθηκε στη ζώνη υψηλής απόδοσης λόγω των σταθερών περικοπών, μετριάστηκε απότομα. Οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν πως η επανάληψη φέρνει περίπου τα ίδια διαφημιστικά έσοδα που φέρνει και το (παν)ακριβό «Νησί».

●●●Με πρόστιμο 80.000 ευρώ τιμωρείται η προτροπή εκπομπής του Extra για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Το σύνθημα ως σουπεράκι στην οθόνη «Θα γίνει της Αιγύπτου» αιτιολογεί σύμφωνα με το ΕΣΡ το υψηλό πρόστιμο.

●●●Μετά από 5 χρόνια η ΕΕΤΤ ανακάλεσε την άδεια σταθερής ασύρματης πρόσβασης (Wi-max) της εταιρείας COSMOLINE στη ζώνη των 3,5 GHz από την εταιρεία Cosmoline συμφερόντων Δ. Κοντομηνά. Από το 2006 δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια για τη λειτουργία του δικτύου.
-πηγή: greektv