ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Alter: κερατάδες και δαρμένοι με τις ευλογίες του Δικηγορικού Συλλόγου!

Η κατάσταση που επικρατεί στο Alter, είναι γνωστή, ακόμη και στους πλέον αδιάφορους πολίτες. Η διαβεβαίωση της διοίκησης του κ. Κώστα Γιαννίκου -που εδώ και δύο μήνες έχει δεσμευτεί ότι θα πληρώσει όσα οφείλει στους εργαζόμενους στις 24 Μαρτίου- αποτελεί θέμα σε διάφορα ενημερωτικά sites και εφημερίδες.
Η τραγική καθημερινότητα εκατοντάδων επαγγελματιών που ενώ δουλεύουν κανονικά στον σταθμό παραμένουν απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2010, είναι μία πραγματικότητα που την γνωρίζουν πλέον όλοι, κυρίως μέσα από τις επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Κι όμως! Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών χθες, εν μέσω απεργίας των δικηγόρων, έκρινε ότι όφειλε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κ. Γιαννίκου και να δώσει ειδική άδεια προκειμένου να εκδικαστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στο Πρωτοδικείο το αίτημα του Alter να κυρηχθεί παράνομη η απεργία των τεχνικών.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος, ενώ ο ίδιος απεργεί υπερασπιζόμενος τα.... κεκτημένα του κλάδου του που απειλούνται, δεν σέβεται το ανάλογο δικαίωμα σε 720 εργαζόμενους που η αξιοπρέπειά τους έχει εντελώς καταπατηθεί!
Η έδρα διέταξε τελικά την αναστολή της απεργίας, παρά το γεγονός ότι όταν ο οικονομικός διευθυντής του σταθμού ρωτήθηκε πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι, απάντησε γενικώς και αορίστως "κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο"!
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε για μία ακόμη φορά ότι η ημερομηνία 24 Μαρτίου -που υποτίθεται θα καταβάλλονταν τα οφειλόμενα- αποτελούσε εξ αρχής προσωπική εκτίμηση του κ.Γιαννίκου, αφού η πλευρά Κουρή επαναλαμβάνει διαρκώς ότι καταβάλλονται υπεράνθωπες προσπάθειες για τη σωτηρία του Alter και ότι απαιτείται χρόνος γι' αυτό!
Είναι προφανές ότι όσοι έσυραν τους εργαζόμενους στα δικαστήρια χθες, αδιαφορούν εντελώς για το γεγονός ότι στο Alter υπάρχουν πλέον άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, να πληρώσουν τα δάνειά τους, το νοίκι τους, τους γιατρούς και τα φάρμακά τους! Άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής και ανοχής τους! Και όλα αυτά όχι εξαιτίας της "οικονομικής κρίσης" αλλά μίας κακοδιαχείρισης άνευ προηγουμένου!

-αναδημοσίευση από το newsbomb.gr