ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ανησυχία στον Κόσμο του Επενδυτή - καθησυχάζει ο Φελέκης

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΣΤΟ ALTER

Ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» μετά τις τελευταίες άκρως δυσάρεστες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση της εφημερίδας σχετικά με την περιρρέουσα φημολογία, ότι τα προβλήματα του ALTER μπορεί να επηρεάσουν και την έκδοση του Επενδυτή. Ο διευθυντής Νίκος Φελέκης ήταν κάθετος και σύμφωνα με τις typologies, είπε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων οτι δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφημερίδα που θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Το ALTER (Ελεύθερη Τηλεόραση) και ο «Κόσμος του Επενδυτή» (Bestend) ανήκουν σε ξεχωριστές εταιρείες και η μία δεν επηρεάζει την άλλη.
Την ίδια ώρα οι περικοπές στο ALTER συνεχίζονται και... μετά τις βενζίνες και τα τηλέφωνα, σειρά είχαν τα συνεργεία και τα λινκ. Έτσι, τα συνεργεία μειώνονται στα μισά (από 37 σε 23) ενώ τα λινκ και οι συνδέσεις συμπιέζονται στις απολύτως απαραίτητες και αντικαθίστανται από τηλεφωνικές.
Οι περικοπές δημιουργούν έντονο προβληματισμό για το πόσο μπορεί να λειτουργήσει σωστά το κανάλι και όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τη διοίκηση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (και παλαιότερα του Παναθηναϊκού) Αγγελος Φιλιππίδης. Εξ ού και η εμπλοκή του ονόματος του επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη στην υπόθεση του ALTER.