ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς Κανέλλη η «δημοκρατία»Τέλος(;) η Λιάνα Κανέλλη και η στήλη της «SMS» (Siga Min Siopiso) από την εφημερίδα «δημοκρατία». Η Κανέλλη μέχρι και την περασμένη Πέμπτη αρθρογραφούσε καθημερινά στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας των Φιλιππάκη - Μουλίνου από την αρχή της έκδοσης του φύλλου. Στην τελευταία σελίδα στο φύλλο της Δευτέρας φιλοξενήθηκε η αρθρογραφία του Παναγιώτη Λιάκου υπό τον τίτλο «Περί Πωλητικής». Η στήλη του Λιάκου και η αρθρογραφία του φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος σε εσωτερικές σελίδες της «δημοκρατίας».
Το ερώτημα είναι αν η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε οριστικά από την εφημερίδα (και αν ναι για ποιούς λόγους) ή η απουσία της οφείλεται σε κάποια άδεια που έλαβε. Στη δεύτερη περίπτωση πάντως θα υπήρχε κάποια.... υποσημείωση που θα πληροφορούσε τους αναγνώστες για την απουσία της. Ετσι μπορεί κάποιος να συμπεράνει οτι η Κανέλλη αποχώρησε οριστικά από την εφημερίδα.