ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι προπηλάκισαν στα Γρεβενά τον Αλέξη Παπαχελά

Μια δυσάρεστη, για το δημοσιογραφικό κόσμο, είδηση διαβάσαμε στο ΠΟΝΤΙΚΙ αυτής της εβδομάδας: Τον προπηλακισμό του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά από θαμώνες ταβέρνας στο χωριό Σπήλαιο των Γρεβενών την Πρωτοχρονιά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Ποντίκι «άγνωστος πελάτης πλησίασε τον Παπαχελά και αφού τον έβρισε αναίτια, έφθασε στο σημείο να του πετάξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο. Ακολούθησε πανδαιμόνιο αλλά ο Παπαχελάς αντέδρασε με ψυχραιμία και έτσι δεν προκλήθηκε γενική σύρραξη».
Το Ποντίκι αποδίδει την επίθεση στον Παπαχελά στις «σκληρές φιλελεύθερες θέσεις που εκφράζει πολλές φορές γενικότερα το Συγκρότημα του Φαλήρου, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο (ΣΚΑΪ 100,3), που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον εργαζομένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων».
Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες από το διαδίκτυο το επεισόδιο σημειώθηκε όταν την ώρα που ο γνωστός δημοσιογράφος γευμάτιζε με φίλους του (τον Γιάννη Μπουτάρη τον νεότερο κι έναν σκηνοθέτη) τρεις νεαροί Αθηναίοι μπήκαν στην ταβέρνα "Πέρδικα", τον αναγνώρισαν κι άρχισαν να φωνάζουν:... «Να χαίρεστε τον πράκτορα των Αμερικανών…». Και έγινε το έλα να δεις.
Το χειρότερο ήταν ότι στην παρέα του Παπαχελά βρίσκονταν και μικρά παιδιά που δυστυχώς έγιναν μάρτυρες του θλιβερού επεισοδίου…