ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν στην Ελευθεροτυπία



Την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με κήρυξη απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ που θα πιάνει και τα φύλλα του σαββατοκύριακου, ζήτησαν οι εργαζόμενοι στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ(Eλευθεροτυπία) σε γενική συνέλευση που έγινε χθες με συμμετοχή εργαζομένων από όλες τις ειδικότητες(συντάκτες, διοικητικοί, τεχνικοί) παρουσία της τριμερούς επιτροπής από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των διαφόρων ειδικοτήτων.
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να υπογραφεί γενική συλλογική σύμβαση εργασίας, εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην υπογραφή επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων, καθώς και την ανάκληση και πάγωμα όλων των απολύσεων. Κάλεσε επίσης την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρήσουν άμεσα σε απεργιακές κινητοποιήσεις στην περίπτωση μονομερών κινήσεων από τους εργοδότες για.... παραβίαση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Η συνέλευση εξέφρασε την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Απογευματινής, του ΒΗΜΑΤΟΣ και των άλλων μέσων ενημέρωσης όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με απολύσεις και μειώσεις μισθών(ΣΚΑΙ, ΠΗΓΑΣΟΣ, κλπ)
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν ακόμη να ανακληθεί η απόλυση του Β. Χατζηβασιλείου, κριτικού βιβλίου.

από financialcrimesnews