ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Την Πέμπτη στα περίπτερα η Δημοκρατία των Φιλιππάκη - Μουλίνου


Την Πέμπτη θα κυκλοφορήσει τελικά η Δημοκρατία των Γιάννη Φιλιππάκη και Χρίστου Μουλίνου. Η νέα ημερήσια εφημερίδα ήταν να βγεί στα περίπτερα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου αλλά η έκδοσή του πρώτου φύλλου μετατέθηκε μια ημέρα μετά, λόγω της 24ωρης απεργίας στο χώρο των ΜΜΕ. Υπάρχει πάντως ένα θέμα με τη διαφημιστική καμπάνια του νέου φύλλου αφού όπως όλοι λένε μέχρι σήμερα δεν έχουν «πετύχει» τηλεοπτικά σποτ, παρά μόνο καταχωρήσεις σε εβδομαδιαίες εφημερίδες. (UPD Είδαμε τελικά το διαφημιστικό της Δημοκρατίας στην τηλεόραση που ήταν πράγματι εντυπωσιακό αν και έφερνε λίγο σε πολιτική - προεκλογική διαφήμιση).
Αρχισυντάκτες στη νέα κεντροδεξιά εφημερίδα θα είναι οι Ανδρέας Καψαμπέλης στο πολιτικό, Κώστας Σαλαμούρας στο οικονομικό, Αμαλία Βεβελάκη στο ρεπορτάζ, Χαρά Αναστασάκη στο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό, Μαρία Παναγιώτου στα διεθνή και Μίλτος Τσεκούρας στο αθλητικο. Αρχισυντάκτης εκδόσεως είναι ο Ανδρέας Λιόσης, αρχισυντάκτης του ενθέτου "Σαββατοκύριακο" ο Γιώργος Πούλος και art director o Ηλίας Τρακάδας.
Ο «εφημεριδάς» Μουλίνος και οι συντελεστές του εκδοτικού εγχειρήματος δηλώνουν.... πανέτοιμοι για να βγουν στα περίπτερα καθώς έχουν «λιώσει» στα δοκιμαστικά.
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία!