ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

VETO: Κυκλοφοριακή ανάκαμψη με «ξεσκαρτάρισμα» και γκρίνιες



Βαρύ κλίμα και γκρίνιες στη VETO παρά την κυκλοφοριακή ανάκαμψη και σταθεροποίηση της εφημερίδας κοντά στα 70.000 φύλλα. Κι αυτό γιατί συνεχίζονται οι απολύσεις και οι περικοπές.
Όπως λέγεται φεύγουν κατ’ αρχάς από τη VETO (είτε απολύονται είτε παραιτούνται) όσοι αποτελούσαν την «ομάδα Ζαγοριανίτη».
Ο Χρίστος Μουλίνος, που χειρίζεται πλέον εν λευκώ τις τύχες της εφημερίδας, μετά και την αποχώρηση του Παντελή Ζαγοριανίτη, προχωρεί σε «ξεσκαρτάρισμα»του συντακτικού προσωπικού και... δη των υψηλόμισθων. Αλλωστε ήταν γνωστή στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς η διαμάχη ανάμεσα στην ομάδα Ζαγοριανίτη (πρώην του Ελ. Τύπου της Γιάννας) και στην ομάδα Espresso (του Μουλίνου).
Οι αποφάσεις για περικοπές και απολύσεις είχαν ληφθεί προτού ακόμη μπουν στην VETO το δίδυμο των Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη καθώς ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε δώσει εντολή να μειωθεί το κόστος της εφημερίδας. Θυμίζουμε ότι τότε υπολογιζόταν ότι είχε «μπει μέσα» περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.
Αυτό που προξενεί εντύπωση, όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι το γεγονός ότι ο Μουλίνος - που έχει αναλάβει εν λευκώ - δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με το 49% της VETO. Κι αυτό γιατί είναι γνωστός ο τρόπος που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τους Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη στην εφημερίδα Espresso της οποίας ήταν διευθυντής.