ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Απεργοσπάστης και ο επιχειρηματίας του site newsit.gr Ν. Ευαγγελάτος











Και η επιχείρηση ενημέρωσης newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου αγνόησε την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, υπονόμευσε την απεργία όλων των Ενώσεων του Τύπου και ΜΜΕ και βέβαια έγραψε στα παλιά της παπούτσια την απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Βεβαίως ο κ. Ευαγγελάτος, όπως και ο άλλος απεργοσπάστης μεγαλοεπιχειρηματίας των ΜΜΕ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, εξακολουθούν να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ... και να ενδιαφέρονται για το λειτούργημα του δημοσιογράφου και οπωσδήποτε για τα συμφέροντα του “λαουτζίκου”!


Για άλλη μια φορά η επιχείρηση zougla.gr του Μ. Τριανταφυλλόπουλου σπάει τη Γενική Απεργία

Οπως πάντα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προηγείται στην απεργοσπασία. Υποκριτικά επικαλείται ότι δεν συμμετέχει η επιχείρησή του zougla.gr στις απεργίες της ΕΣΗΕΑ, διότι, λέει, η Ενωση δεν εγγράφει στη δύναμή της τους υπαλλήλους του. Ας πούμε ότι αυτό το απεργοσπαστικό του επιχείρημα έχει ένα νόημα.

Ομως σήμερα απεργεί η ΓΣΕΕ και τα Εργατικά Κέντρα, μεταξύ των οποίων και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας το οποίο καλύπτει απολύτως την απεργία όλων των εργαζομένων σε όλες τις επιχείρησεις, όλων των κλάδων, παντού στην μείζονα περιφέρεια των Αθηνών. Αρα κ. Μάκη είστε πατεντάτος απεργοσπάστης και προφανώς ως μεγαλεργοδότης ακόμα περισσότερο υπόλογος για τη συμπεριφορά σου απέναντι στους υπαλλήλους σου, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς.

Μόλις έφτασε στο blog μας η “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” απάντηση του απεργοσπάστη μεγαλοεπιχειρηματία Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος -αν και γίγας της …δημοσιογραφίας- δεν ξέρει ούτε ότι η απεργία είναι ΓΕΝΙΚΗ, ούτε καν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου που τον ανέχεται ακόμα, έχει συγκροτηθεί εδώ και πολλές βδομάδες. Ακολουθεί το κείμενο του απεργοσπάστη Τριανταφυλλόπουλου στο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=113194&cid=9


Αναδημοσίευση από http://syspeirosi.wordpress.com/