ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Δραματικές εξελίξεις στην «Απογευματινή» - Ο Σαραντόπουλος τρέλανε και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ



-ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΙΔΙΟΥ

-ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ
ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΣΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ





-Πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι;
-Δεν ξέρω…
-Θα γίνουν περικοπές μισθών;
-Δεν απαντώ…
-Θα πουλήσεις την εφημερίδα;
-Δεν ξέρω, ψάχνω αγοραστή…
Αυτά παναλάμβανε στερεότυπα στις ερωτήσεις των μέλων του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ο εργολάβος- εκδότης Κ. Ι. Σαραντόπουλος.
Η ΕΣΗΕΑ πήγε χθες στα γραφεία της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ μετά από αίτημα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι ακόμη δεν έχουν πληρωθεί, ενώ τους έχει ζητηθεί να εισπράττουν μόνο μέρος του μισθού τους έναντι και για τα υπόλοιπα θα δουν σε 3 – 4 μήνες μέλλον αν θα τα εισπράξουν.
Ο Σαραντόπουλος είπε στο ΔΣ της Ενωσης, αυτά που είχαν αποκαλύψει οι zoornalistas: Ότι δηλαδή έχει έρθει σε κάποια συμφωνία με Λίβυους επιχειρηματίες για να αγοράσουν το 50% της εφημερίδας. Επίσης αποκάλυψε ότι είχε επαφή και με την... πλευρά Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Όπως όμως έγινε γνωστό δεν υπήρξε ανταπόκριση από το επιχειρηματικό δίδυμο για αγορά της εφημερίδας.
Όπως και να έχει το θέμα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε άκρη από τη συζήτηση με τον Σαραντόπουλο και μετέφερε τη συνομιλία στους συντάκτες ενώ είναι σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθεί η απόφαση για απεργία.
Τα μέλη του Δ.Σ αποχώρησαν απογοητευμένα από τη Φειδίου...
Οι εξελίξεις πλέον στην ιστορική εφημερίδα αναμένονται δραματικές.