ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Ρέστης συζητά και για το ποσοστό του Μπόμπολα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ





Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία περί εξαγοράς του 70% του Πρώτου Θέματος από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.
Λέγεται ότι ο εφοπλιστής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του ποσοστού που κατέχει τώρα ο ΠΗΓΑΣΟΣ.
Πολλοί λένε ότι ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Αναστασιάδη - Ρέστη για εξαγορά του ΘΕΜΑΤΟΣ με αφορμή και την συνέντευξη του εφοπλιστή στο προηγούμενο φύλλο εφημερίδας. Το ποσό που ακούγεται είναι κάτι περισσότερο από 40 εκατ. ευρώ.
Ο Ρέστης είτε θα πάρει το 70% του Μπόμπολα είτε (όπως του προτείνεται) θα αγοράσει την... ομάδα του ΘΕΜΑΤΟΣ για να προχωρήσει στην έκδοση ενός άλλου φύλλου.
Πριν από λίγες ημέρες ο Ρέστης συναντήθηκε και με την πλευρά Μπόμπολα και συζήτησαν εκτός από την παλιά ιστορία της συγχώνευσης ΔΟΛ – Πήγασου και το θέμα της αγορά του 70% από τον εφοπλιστή. Οι επαφές, σύμφωνα με όσα ακούγονται θα συνεχιστούν και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.
Ο Ρέστης μετά και την αποστασιοποίησή του από τον ΔΟΛ όπως γράφει και η Αξία είχε επαφές με τον Αλαφούζο για την «Καθημερινή» αλλά και με τα αφεντικά του ALPHA για εξαγορά του καναλιού.

Υ.Γ. Η ιστορία σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον των Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη να μπουν στο Πρώτο Θέμα δεν έχει ακόμη τελειώσει.