ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

O Θάνατος του Κλόουν και η Δέσποινα Μοιραράκη του ραδιοφώνου


Το μέικ απ είναι ξερό και κολλά στο σαγόνι μου
Πνίγω στο ουίσκι και στο τζιν τη θλίψη μου
Του λιονταριού το μαστίγιο δεν θα ηχήσει ξανά
Τα λιοντάρια δεν θα παλέψουν και οι τίγρεις δεν θα βρυχηθούν


Με μια «πολύχρωμη» φωτογραφία του πατέρα της, του αείμνηστου Κίτσου Τεγόπουλου, και με στίχους από το τραγούδι των Κινκς ο Θάνατος του Κλόουν απάντησε η Μάνια της Ελευθεροτυπίας στα όσα είχε πει από ραδιοφώνου ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο Χατζηνικολάου είχε αντιδράσει σε κριτική της Ε που έγραφε:
«Καταντάει κουραστικό πια να ακούς τον Νίκο Χατζηνικολάου να διαφημίζει τα προϊόντα του «Real 97,8». Αυτή δεν είναι εκπομπή, αλλά radio marketing. Η Δέσποινα Μοιραράκη του ραδιοφώνου. Δώστε του κι εσείς τέλος πάντων λίγη βοήθεια, please: πηγαίνετε μέχρι το περίπτερο να αγοράσετε αυτό το... τιμημένο «This Is It» του Μάικλ Τζάκσον μήπως και ξεπουλήσει. Μόνο έτσι θα σταματήσει ο Ν. Χατζηνικολάου να παλεύει, προσπαθώντας να μας πείσει για τα σπουδαία extras του dvd».
Ο Χατζηνικολάου αφού... ούρλιαξε μέσω ραδιοφώνου "Σ΄όποιον αρέσει. Αλλάξτε συχνότητα" απάντησε στην ΄Ε΄ από το μικρόφωνο του Real fm:
«Είναι δυνατόν στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάς για σκοινί; Είναι δυνατόν μια εφημερίδα, η οποία έχει θυγατρική εταιρεία με 090, με γαμογραμμές, αυτές που έχουν τα διάφορα ροζ μπαλέτα, είναι δυνατόν σε μια τέτοια εφημερίδα να γράφουν κριτική γιατί η “Real News” και ο Real FM στήριξαν την έκδοση μιας ταινίας που έσπασε ταμεία σε όλο τον κόσμο; Εμείς με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε οικονομικά το ραδιόφωνο και την εφημερίδα μας. Οχι με 090, όχι με τζόγο, όχι με στοίχημα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να υποδέχεστε καινούριους παίκτες στον χώρο του κυριακάτικου Τύπου, αλλά έτσι είναι. Και όταν ο Κίτσος Τεγόπουλος, για παράδειγμα, στη δεκαετία του ‘70 μπούκαρε στα περίπτερα, κάποιοι άλλοι αντιδρούσαν έτσι. Αλλά δυστυχώς ο μεγάλος Κίτσος δεν υπάρχει σήμερα. Είχα την τύχη να τον γνωρίζω, τον θαύμαζα για το κοφτερό μυαλό του και τον σεβασμό που έδειχνε πάντα στους συναδέλφους του. Σε αντίθεση με μερικά μειράκια της δημοσιογραφίας που ειρωνεύονται και χλευάζουν μαγαζιά που ζούνε μόνο από τη διαφήμιση».

Η Μάνια Τεγοπούλου, του απαντά με τη σειρά της μέσα από την Ελευθεροτυπία δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα της με πολύχρωμο χαβανέζικο πουκάμισο και στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι. Η φωτογραφία του Κίτσου συνοδεύεται από τους ακόλουθους στίχους από το Θάνατο του Κλόουν του συγκροτήματος Kinks:
My makeup is dry and it clags on my chin
I’m drowning my sorrows in whisky and gin
The lion tamer’s whip doesn’t crack anymore
The lions they won’t fight and the tigers won’t roar

Υ.Γ. Μάνια μη μασάς. Φάτους όλους!