ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη


Αναταραχή έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ (πέρα από το θέμα Παπανώτα) οι τελευταίες τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον σταυρό που σχηματίστηκε στην... κολυμπήθρα όταν τον βαφτίσανε αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την περιοδεία του στην Αμερική. 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης «τρολάρισε» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του περί θαύματος λέγοντας σκωπτικά: 
«Όταν εγώ βαφτίστηκα στο Αρκαλοχώρι, βγαίνοντας από τον κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο». 
 Θυμίζουμε ότι ο κ. Κασσελάκης στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής είχε πει: 
«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».
Πολλά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβληματίζονται ακόμη περισσότερο μετά και τη χθεσινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, με την οποία εμφανίστηκε παρών στη διεκδίκηση της ατζέντας «πατρίδα-θρησκεία- οικογένεια». Ο κ. Κασσελάκης σχολίασε με αφορμή τη βάφτισή του πως «η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ. Η διαίρεση των Ελλήνων από τη Δεξιά, τελειώνει εδώ». Με σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας, χαρακτήρισε «σοκαριστική» την αναφορά Κασσελάκη στο... θαύμα της βάφτισής του και σημείωσε με νόημα ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε».
«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους» είπε αρχικά ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Τσίπρας μάλιστα έστειλε κι ένα μήνυμα: «Το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη όμως είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν η ψυχή μας».
 
«Σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ» 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Kontra Channel. σχολίασε με δηκτικό τρόπο τρολάροντας τον κ. Κασσελάκη για τα περί θαύματος που είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σταυρός στην κολυμπήθρα. Συγκεκριμένα είπε:
«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

Νέες δηλώσεις Κασσελάκη 

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση σχετικά με τις αναφορές του για το «θαύμα με τον σταυρό» στην βάπτισή του έκανε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις για τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδόφόρο, στην οποία έγινε και η συγκεκριμένη εξομολόγηση.
«Το είπα διότι υπήρχε μια εικόνα του Αγίου Ιακώβου στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής. Πριν αναφερθώ σε αυτό ο κ. Ελπιδοφόρος μου είπε ότι ο Άγιος Ιάκωβος, ο οποίος σημειωτέον είναι ένας από τους πιο πρόσφατους Αγίους, ήταν ο μέντοράς του, γι' αυτό έγινε ο διάλογος» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που ζεσταίνει την καρδιά μου να ξέρω ότι ότι υπάρχει ένας δεσμος με έναν πρόσφατο Άγιο» συμπλήρωσε για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζω την πολιτική σταση τη δική μου ή του κόμματος, ήταν ξεκάθαρη η θέση μου από την αρχή για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας».
«Το υπεραναλύετε. Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναστηθεί μετά από τόσα που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες και χρόνια και είμαι υπερήφανος για το πού βρισκόμαστε» είπε ακόμα ο κ. Κασσελάκης.