ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Νέες αιχμές Καρτερού κατά Κασσελάκη μέσα από την «Αυγή»


Νέες αιχμές για τον τρόπο που πολιτεύεται ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε σε άρθρο του στην «ΑΥΓΗ» ο Θανάσης Καρτερός με τίτλο, «Οι μεν, οι "δεν" και ο Κασσελάκης»… Ο Καρτερός αναφέρει ότι «σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ του ’23 γυρίζουν την πλάτη στο κόμμα και στον πρόεδρό του. Τους απωθεί, αντί να τους έλκει» ενώ σχολιάζει την παρουσίαση της μεζονέτας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μεσα από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου:
«Ξενάγησε τον Ευαγγελάτο στο καινούργιο, απλησίαστο για τους πολλούς σπίτι του στο Κολωνάκι, συνδέοντας την απόκτησή του με το όνειρο του Έλληνα για «ένα κεραμίδι» πάνω από το κεφάλι του. Η εικόνα του επιχειρηματία που πλούτισε έντιμα και μπορεί να διαθέσει δύο εκατομμύρια για να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του συνάδει, κατά τη γνώμη του τουλάχιστον, με τον στόχο να γοητεύσει τους απογοητευμένους. Να τους προσελκύσει στον ΣΥΡΙΖΑ».
Μάλιστα ο Καρτερός σχολιάζει δηκτικά:
«Μονόχρωμος, σχεδόν μονοπρόσωπος έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παντού και πάντα Κασσελάκης. Εξαφανισμένα τα όργανα. Και όταν κάπου-κάπου εμφανίζονται άλλοι, με διαφορετικό πολιτικό φορτίο και βιογραφικό, παριστάνουν τον Κασσελάκη».