ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Πρόσωπο-έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Για μια μεγάλη έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. Φημολογείται έντονα η υποψηφιότητα... famous τηλεοπτικού παρουσιαστή, ο οποίος επιπλέον ανήκει στον κύκλο των στενών συνομιλητών του προέδρου. 
Τα παραπάνω γράφει το ieidiseis που προσθέτει:
«Επειδή η υποψηφιότητα ακόμη δεν έχει κλείσει, ας μην γράψουμε ονόματα. Ένα στοιχείο μόνο να προσθέσουμε: Ο συγκεκριμένος είχε εκτεθεί στην ψήφο του ελληνικού λαού, όχι μέσα από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άλλου κόμματος.
Εν αναμονή λοιπόν».

Η φημολογία για τον Γιώργο Λιάγκα

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 "Πρωινό" την Τετάρτη 10 Απριλίου, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στη φημολογία περί υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές 2024.
Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του ALPHA Δήμος Βερύκιος είχε αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" πως ο Γιώργος Λιάγκας ίσως κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές.
"Τον αγαπώ τον Βερύκιο και τον εκτιμώ σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο. Εγώ δεν το είχα δει. Η πλάκα ποια είναι; Μου στέλνει η Σταματίνα μήνυμα αν θα κατέβω στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και της απαντάω για πλάκα "όχι, θα κατέβω με δικό μου κόμμα". Και μαθαίνω μετά πως είπε η Σταματίνα "ο Γιώργος μου απάντησε ότι κατεβαίνει με δικό του κόμμα"" είπε, αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας για την φημολογούμενη υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές.

"Με πήραν μετά 10 για να μου πουν ότι θέλουν να κατέβουν μαζί μου και πως θα πάμε και καλά. Θέλω να πω κάτι, θέλω να απαντήσω σε κάτι σοβαρά. Είπε ο Δήμος Βερύκιος ότι με θεωρεί ο Κασσελάκης δικό του. Δεν με θεωρεί κανένας Κασσελάκης δικό του. Είμαι δημοσιογράφος, είμαι από αυτούς που με κατηγορούσαν πως τα χώνω στον Κασσελάκη. Μετά του έκανα τις συνεντεύξεις και την πλάκα στον στρατό. Δεν με κάνει αυτό δικό του. Δεν είμαι κανενός, δεν ανήκω πουθενά. Επίσης δεν κατεβαίνω στις Ευρωεκλογές, μην ανησυχείτε. Ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Επίσης δικό μου κόμμα δεν κάνω", ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.