ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Έκπληξη με «παπά» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ


Τις ευλογίες του Θεού θα έχει το ευρωψηφοδέλτιό του το ΠΑΣΟΚ! Ο δημοφιλής παπα-Μιχάλης του «Σασμού», της πετυχημένης σειράς του Alpha βγάζει... τα ράσα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές...Ο λόγος για τον αξιόλογο και δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη που κλείδωσε να είναι ένας από τους επιπλέον υποψηφίους στη λίστα του ΠΑΣΟΚ.
Η δεύτερη και τελική παρτίδα των ανακοινώσεων θα περιλαμβάνει -σύμφωνα με πληροφορίες- και δύο εξ αριστερών υποψηφίους. Την πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 και στις τελευταίες εκλογές υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου και τον Κώστα Χουλιαρά, επίσης υποψήφιο με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη παλαιότερα.
Από τη Θεσσαλονίκη είναι και ο γιατρός Νίκος Ξυλούρης, ενώ η Κατερίνα Πλέσια θα εκπροσωπήσει τον απόδημο ελληνισμό και, τέλος, υποψήφια θα είναι η Μαρία Μπουτζέτη που προέρχεται από το κόμμα Volt.
Η Γεωργία Σωτηροπούλου αγρότισσα και ο Γιάννης Πάζιος, γραμματέας ψηφιακής πολιτικής ΠΑΣΟΚ είναι οι δυο, που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο των 42 ατόμων που θα δώσουν τη μάχη με το ΠΑΣΟΚ