ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ευτυχώς που παραδώσαμε όλες τις υποδομές της χώρας σε ιδιώτες...


Ο ίδιος ο Πλεύρης δήλωσε σήμερα ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τη Hellenic Train. Δεν πήγε καν κάποιος εκπρόσωπός της στη Λάρισα να ρωτήσει αν μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, να καλύψει κάποια έξοδα (έστω τα έξοδα διαμονής των συγγενών). Η εταιρεία αρκέστηκε σε δύο ανακοινώσεις, τις τυπικές. 
Πέρσι η Αττική Οδός δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο τον οποίο εκμεταλλεύεται, άφησε για 24 ώρες εγκλωβισμένους ανθρώπους στην τύχη τους, χωρίς να τους προσφέρει ούτε ένα νερό και απ' όσα διαβάζω το 2χιλιαρο δεν έχει φτάσει ακόμα σ' αυτούς που εγκλωβίστηκαν. 
Αυτές οι εταιρείες "επενδύουν", χωρίς κανένα ρίσκο, αφού οι συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο περιλαμβάνουν αποζημιώσεις, όταν έχουν χασούρα και όταν συμβεί το κακό εξαφανίζονται, αφήνοντας τη "βρώμικη δουλειά" στο κράτος.
 Ευτυχώς που παραδώσαμε όλες τις υποδομές της χώρας σε ιδιώτες και πλέον είμαστε βέβαιοι ότι σε κάθε στραβή αυτοί θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, μέχρι να πέσει σύρμα ότι όλα τελείωσαν και μπορούν να αρχίσουν να ξαναεισπράττουν.
Δημήτρης Σούλτας (fb)

***
Ιδιωτικοποιήσεις
Κύριε διευθυντά,
Για την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ μάς έλεγαν ότι είναι οργανισμοί ασύμφοροι και ζημιογόνοι, φταίνε οι συνδικαλιστές και έτσι ξεπουλήθηκαν για ένα κομμάτι ψωμί. Υστερα ήρθε η σειρά των αεροδρομίων, των λιμανιών, των εθνικών δρόμων, της ΔΕΗ, γιατί, τάχα, το απαιτούσε η Ε.Ε. για λόγους ανταγωνισμού και κατάργησης των μονοπωλίων!
Τις τράπεζες τις σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους και πλέον κανένας δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκουν. Απομένει το μισογκρεμισμένο ΕΣΥ που το απαξιώνουν, το υπονομεύουν και το υποβαθμίζουν καθημερινά, αλλά αντιστέκεται και αντέχει χάρη στις θυσίες του ηρωικού προσωπικού!
Τώρα βάζουν στο στόχαστρο, θέλουν να αρπάξουν και να μετατρέψουν σε ΝΠΙΔ τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ογκολογική παιδιατρική κλινική τού «Αγία Σοφία»!
Αλίμονο στα παιδιά μας γιατί είναι ασταμάτητοι και αδίστακτοι!
Πάνος Μπόζος (ΕφΣυν)