ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τραγέλαφος στη ΝΔ με τη Σοφία Νικολάου - Τώρα λένε ότι θα είναι εκτός ψηφοδελτίων


«Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές». Αυτό αναφέρουν διαρροές από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Eίχαν προηγηθεί πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ίδια η Σοφία Νικολάου δήλωνε ότι έχει αποσυρθεί οικειοθελώς από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, εκτιμώντας ότι δεν έτυχε στήριξης από τη ΝΔ, την ώρα που, σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα και δεν υπάρχει πόρισμα που να της αποδίδει ευθύνες.
Πάντως, η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου είχε αφεθεί ανοιχτή δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, παρότι η ίδια είχε ανακοινωθεί πως συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.
Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για την υπόθεση των αναθέσεων της Σοφίας Νικολάου ενόσω τελούσε επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής είναι σε εξέλιξη στην Οικονομική Εισαγγελία με την συνδρομή του ΣΔΟΕ.
Η οικονομική εισαγγελία διερευνά την υπόθεση των αναθέσεων συμβάσεων που κατήρτισε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις οποίες το προκαταρκτικό πόρισμα ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Δήλωση της Σοφίας Νικολάου (fb):