ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ενας «επίμονος» δημοσιογράφος


Έγινε viral η χθεσινή ερώτηση του δημοσιογράφου της «Εφημερίδας των Συντακτών» Αρη Χατζηγεωργίου προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Αρχισε να ιδρώνει ο υπουργός φτάνοντας στο σημείο, πρωτοφανές, να πει «ανακαλέστε την ερώτηση». Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά των συνεντεύξεων τύπου, πολιτικός να ζητήσει από δημοσιογράφο ανάκληση ερώτησης! «Επεσε σε... κανονική συνέντευξη» γράφει σήμερα δηκτικά η Εφ.Συν.
Ο Άρης Χατζηγεωργίου είναι ένας από τους πιο σπουδαίους δημοσιογράφους που έχουμε. Ήρεμη δύναμη. Τον ζω χρόνια εγώ και τον βλέπω πως δουλεύει, από τα χρόνια της Ελευθεροτυπίας. Σοβαρός, μεθοδικός, μετρημένος, σχολαστικός. Υπόδειγμα ο άνθρωπος, μας προσφέρει δωρεάν μαθήματα δημοσιογραφίας.
Τα τελευταία χρόνια έγραφε διαρκώς για τα τρένα στην Εφημερίδα των Συντακτών. Θυμάμαι τρία τουλάχιστον πρωτοσέλιδα να λένε πως υπάρχει ζήτημα με την ασφάλεια των τρένων. Να κραυγάζουν. Τρία πρωτοσέλιδα και δεκάδες ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες. Εμμονικά θα έλεγε κάποιος. Τα έβλεπαν όλοι (εκτός από τη Μαρία Σαράφογλου του ΑΝΤ1 ίσως). Δυστυχώς ο Άρης επιβεβαιώθηκε με έναν τρόπο που δεν θα ήθελε κανένας, ούτε και ο ίδιος.
Υπάρχουν λοιπόν δημοσιογράφοι εις τας Αθήνας και ο Αρης είναι ένας από αυτούς. Respect.

 Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio