ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα επειδή «επιτίθεται στην κυβέρνηση»


Στα κάγκελα ο Άδωνις με το «Ράδιο Αρβύλα»

Την ώρα που η κοινωνία είναι στα… κάγκελα με ορισμένους δημοσιογράφους που επιχειρούν, δια της πλαγίας οδού, να βγάλουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το «κάδρο» των ευθυνών για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα, θεωρώντας ότι επιτίθεται στην κυβέρνηση και μάλλον ότι στηρίζει και τον… ΣΥΡΙΖΑ!
«Και για να σας το κάνω και λίγο πιο ξεκάθαρο πώς κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία, αποθεώνουν σήμερα εδώ την κα Ράνια Τζίμα πχ, επειδή επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αλλά λοιδορούν όποιον συνάδελφο της έχει αντίθετη με την δική τους άποψη. Έτσι οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης ή ο Γιάννης Πρετεντέρης ή η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι όχι αντικειμενικοί και τους βρίζουν εδώ και παντού αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος στηρίζει Σύριζα και τολμήσεις να το πεις, τότε είναι ντροπή σου που δεν σέβεσαι την «δημοσιογραφική» τους ιδιότητα. Και εμείς πρέπει να το δεχόμαστε», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον λογαριασμό του στο Twitter.
Μάλλον δεν αρέσει και πολύ στον Άδωνη Γεωργιάδη ο τρόπος με τον οποίο ασκεί έλεγχο, όπως προϋποθέτει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, η Ράνια Τζίμα στην εξουσία και στην κυβέρνηση.
Έχει συνηθίσει αλλιώς… 
Μ. Καλ. / ieidiseis
***
Στα κάγκελα ο Άδωνις με το «Ράδιο Αρβύλα»

Πολλούς ενόχλησε χθες ο Αντώνης Κανάκης στο κήρυγμα-μονόλογο που έκανε από το «Ράδιο Αρβύλα» εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών.
Ενόχλησε σίγουρα κάποιους δημοσιογράφους της τηλεόρασης, οι οποίοι ήταν προκλητικοί με τον λόγο τους λίγες ώρες μετά το δυστύχημα. Τους είχε παρουσιάσει αυτούς και το Luben πιο πριν, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες views. 
Θύμωσε και υπουργούς, που τους κατηγόρησε για την υποκριτική στάση τους λίγες ημέρες μετά τον θάνατο των παιδιών. 
Ενόχλησε ωστόσο και κόσμο -δικαίως- από την άλλη πλευρά επειδή τσουβάλιασε το πολιτικό σύστημα αποδίδοντας ευθύνες σε όλους ανεξαιρέτως. Όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια, τα βέλη του στράφηκαν ως επί το πλείστον προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Και λογικά, σωστά, τέσσερα χρόνια κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, αυτή φέρει την κύρια και βασική ευθύνη, ό,τι και αν έκαναν οι προηγούμενοι. Οι οποίοι κρίθηκαν.
Αυτός που βγήκε πάντως και αντέδρασε άμεσα στο Twitter, το ίδιο βράδυ, ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης. Γράφοντας πολλά και διάφορα.
Καταρχάς αναφέρθηκε στον πρώην «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, που καταδικάστηκε για εκδικητική πορνογραφία: «Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι "δεν το είχε καταλάβει", αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!». Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης».
Βέβαια, όταν στη Νέα Δημοκρατία υπήρχε ένας βιαστής παιδεραστής, που ήταν μάλιστα πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, καλό, είναι να αποφεύγονται από τα στελέχη του κόμματος τέτοιες αναφορές. Άλλωστε ο Κανάκης δεν πήγε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο τον Παναγιωτόπουλο, σε αντίθεση με κάποιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που πήγαν να υπερασπιστούν τον δικό τους.
Και συνέχισε ο Άδωνις σε φάση υπεράνω, προχωρώντας σε δωρεάν μαθήματα εναντίον του λαϊκισμού: «Πρέπει να βάλουμε φρένο στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα τώρα στην αρχή, πριν καταστρέψει πάλι την Ελλάδα όπως επί Αντιμνημονίου».
To «Ράδιο Αρβύλα» χθες έκανε τηλεθέαση 20%, τριπλάσια από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (7%) που παιζόταν την ίδια ώρα, αν αυτό σημαίνει κάτι.
Δ.Κανελλόπουλος / ΕφΣυν