ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Η «μυστική» σύσκεψη στο Μαξίμου με βουλευτές και υπουργούς...


...για την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας (μόνο αυτό τους νοιάζει)

"Πλήθος βουλευτών µπήκε την Παρασκευή το απόγευμα από την πλαϊνή πόρτα στο Μαξίμου για μια σύσκεψη που έμοιαζε με war room". Αυτό γράφει η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής και όποιος το διαβάσει εύκολα συμπεραίνει πως για το μόνο που νοιάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν και είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη.
Γράφει λοιπόν το "Θεωρείο":
 «Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιώργος Αμυράς, η Σοφία Βούλτεψη και η Ζωή Ράπτη έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του Μαξίμου, δηλαδή τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Ακη Σκέρτσο και το επικοινωνιακό επιτελείο. 
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη βασική ομάδα βουλευτών και υπουργών που από βδομάδα θα αναλάβει τη δύσκολη εκπροσώπηση της κυβέρνησης στα ΜΜΕ μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
 Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αναλύθηκε όλη η κατάσταση του δυστυχήματος και αυτό που ειπώθηκε ήταν πως η κυβέρνηση έχει επιχειρήματα να αντιτάξει, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα και ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην Πόπη Τσαπανίδου».