ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Προσαγωγές τριών δημοσιογράφων και ενός οπερατέρ στη Λάρισα


Εν μέσω της απολογίας του σταθμάρχη Λάρισας για το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τρεις δημοσιογράφοι και ένας εικονολήπτης κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους δικηγόρος που εκπροσωπεί οικογένειες των θυμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ απ' την περιοχή, ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος προσέγγισε τους εκπροσώπους του Τύπου αρχικά για να τους διαμαρτυρηθεί για διαδικαστικό θέμα που αντιμετώπισε και στη συνέχεια αντιπαρατέθηκε μαζί τους φωνάζοντας ότι θα υποβάλει μήνυση για προσβολή νεκρών. Όπερ και εγένετο, καθώς λίγη ώρα μετά τον διαπληκτισμό έφτασαν έξω απ' το δικαστήριο δύο περιπολικά και προσήγαγαν τους τέσσερις εργαζόμενους στον Τύπο.
Ανάμεσά τους ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στη Λάρισα Ηλίας Σκυλλάκοςκαι ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Βασ. Κυριακούλης και άλλοι.
Ο ανταποκριτής του ΑΠΕ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
«Μόλις μας συνέλαβαν τέσσερις. Φτάνουμε με περιπολικό στην Ασφαλεια γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν σόου την ώρα που κάνουμε την δουλειά μας...»